Liikunta

Liikkumisesta voi tehdä niin hauskaa, kuin vaan haluaa, paikasta riippumatta! Tässäkin vain mielikuvitus on rajana.

Minulta saa asiakkaiden toiveiden mukaan rakennettuja liikuntahetkiä joko sisällä tai ulkona. Kuntosali ei ole suinkaan ainut ja oikea vaihtoehto kunnostaan ja hyvinvonnistaan huolehtimiseen, vaan se on yksi mahdollisuus lukuisten muiden mahdollisuuksien joukossa. Haluan kannustaa ihmisiä enemmän ulkona liikkumiseen. Mm. oman kehonpainolla tehtävät harjoitukset ovat oiva, monipuolinen ja nykyaikainen tapa pitää itsestään huolta.

Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Toiminnallista monipuolista harjoittelua omalla kehonpainolla sekä erilaisia välineitä apuna käyttäen, sisällä ja ulkona.

Jokaisen asiakkaan ja -ryhmän kanssa yhdessä henkilökohtaisesti räätälöidyt valmennuspaketit ottaen huomioon asiakkaiden toiveet, tavoitteet, lähtötaso, laji jne. Valmennuspaketit tehdään sovitulle ajanjaksolle ja ne voivat sisältää joko pelkän viikottaisen liikunnan tai sitten kokonaisvaltaisemman kokonaisuuden saat yhdistämällä liikunnan, ravitsemuksen ja kehonhuollon.

Olitpa vasta liikuntaa aloitteleva yksilöohjattava, entinen tai nykyinen aktiiviliikkuja, seura, työporukka tai urheilujoukkue joka tarvitsee oheisharjoittelua lajitreenaamisen lisäksi ja tueksi autan erittäin mielelläni.

Pyydä tarjous!

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle tai treeniporukallesi sopiva kokonaisuus. Tapoja on monia toteuttaa tehokkaita yksilö-ja ryhmätreenejä, mielikuvitus olkoon rajana!