Ravitsemus

Mitä Ravintovalmennus on?

Ravintovalmennus on yksilöllistä, tavoitteellista ja tähtää aina pysyviin elämäntapamuutoksiin ja jo pienillä muutoksilla on mahdollista saada aikaan suuria muutoksia sekä kehossa, että vireystasossa!

Se ei missään tapauksessa ole pikadieetti, eli et saa valmista painettua ruokavaliolappusta käteen, tyyliin: ”syö näin ja näin, älä syö näitä..noudata ohjetta X aikaa jne..”, vaan se tarkoittaa juuri Sinulle sopivan, nykyisistä ruokatottumuksistasi muokatun, kulutustasi, terveydentilaasi ja tavoitteitasi tukevaa, terveyttä edistävää ja monipuolista ravinto-ohjeistusta, jossa ravintovalmentaja on tukenasi valitsemassa ja ohjaamassa Sinua parempiin vaihtoehtoihin niiden vähän ”huonompien” valintojen sijaan.

Täyskiellot eivät kuulu ravintovalmennukseen, vaan muutosta parempaan tehdään sopivan rennolla otteella, niin että ruuasta saa ja pitää nauttia! Mitä vähemmän joutuu rajoittamaan, sen parempi ja kaikelle rajoittamiselle täytyy olla selkeä syy.

Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla on hyvin suuri vaikutus elämänlaatuun ja sen avulla parannat suorituskykyäsi sekä arjessa että urheilussa. Jo pienilläkin muutoksilla vireystila paranee ja arjessa jaksaminen helpottuu.

Ravintovalmennuksessa käytän ns. voimaportaita valmennuksen etenemiseen eli huomio kiinnitetään askel kerrallaan säännöllisestä ateriarytmistä monipuolisuuteen, ravinnon laatuun, määrään jne. Kun kokonaisuus on hallinnassa, pienet sallitut herkutteluhetket silloin tällöin eivät kaada kokonaisuutta, vaan tuovat sopivan rennon mausteen normaaliin ravitsemuskäyttäytymiseen!

Kenelle Ravintovalmennus sopii?

Ravintovalmennuksessa tavoitteena on luoda pohja terveelliselle ja monipuoliselle ruokavaliolle loppuiäksi. Opit syömään terveellisesti, kulutustasi vastaavasti jolla on erittäin iso merkitys mm. urheilusuorituksista palautumiseen. Kun kaikki palikat, ravitsemus mukaan lukien, ovat optimaalisessa tasapainossa keskenää, näin saavutat myös tavoitteesi varmemmin ja pystyt pysymään siinä.

 Tämä on juuri Sinulle, jos:

  • Tunnet itsesi väsyneeksi.
  • Kaipaat lisää energiaa arkeen.
  • Kärsit malkeanhimosta ja ylimääräisestä napostelusta.
  • Olet harkinnut elämäntaparemonttia, mutta et tiedä mistä aloittaa.
  • Sinusta tuntuu, että liikuntaharrastuksissa tai urheilulajissa puhti loppuu kesken tai tuloksia ei kovasta harjoittelusta huolimatta tule.
  • Kärsit Diabeteksesta, sydän- ja verisuonitaudeista tai epämääräisitä vatsavaivoista (mm. IBS = ärtyvän suolen oireyhtymä.)
  • Olet raskaana tai imetät. (Saathan riittävästi energiaa, sillä se vaikuttaa mm. maidon eritykseen?)
  • Sinulla on tarve laihduttaa tai kenties kamppailet painonhallinnan kanssa jojotellen.
  • Koet että tiukan pikadieetin jälkeen kilosi hiipivät salakavalasti ja tuplaten takaisin heti kun palaat entisiin ruokailutottumuksiisi.
  • Ennen kaikkea olet kiinnostunut omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi ja haluat pyrkiä ennalta ehkäisemään tiettyjä sairauksia mm. aikuistyypin diabetesta, jonka riskitekijöitä ovat mm. ylipaino ja erityisesti keskivartalolihavuus, liikunnan puute ja tupakointi.

 

HUOM! Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tutkimuksia. Jos katson aiheelliseksi, niin tarvittaessa ohjaan ensin ravitsemusterapeutille tai lääkärille.

Hinnasto

95€ tunti. Hinnat sisältävät alv 24%.

Ota yhteyttä ja sovitaan ensi tapaaminen, jossa tutustumme ja kartoitamme asiakkaan tilanteen ja tavoitteet. Tämä tapaaminen ei maksa Sinulle mitään, eikä velvoita Sinua mihinkään!

Jatkosta päättää aina asiakas.