Tiina Kiiskinen

Kuka minä olen?

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja, ravintovalmentaja ja personal trainer – kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ajattelen jokaisen asiakkaani yksilöllisesti kokonaisuutena. Hierontatyö vie tällä hetkellä suurimman osan työviikostani, mutta teen myös ravintovalmennusta sekä liikunnan ja kehonhuollon puolella yksilö- ja ryhmäohjauksia.

Tykkään siitä, että saan tehdä monipuolisesti töitä alalla, joka on lähellä sydäntäni!

– Tiina Kiiskinen

Koulutustaustani

Kaikki lähti aikoinaan personal trainer koulutuksesta, joka avasi silmäni entisestään myös ravitsemuksen tärkeydestä hyvinvointiin, jaksamiseen, palautumiseen jne. joten jatkoin opiskelua kouluttautumalla ravintovalmentajaksi (Trainer4You).

Halusin osaamisestani monipuolisen ja kokonaisvaltaisen paketin, joten kouluttauduin vielä hierojaksi. Hierojakoulussa erikoistuin urheilijoiden lihashuoltoon ja samalla valmennustiimissä toimimiseen. Teimme jo opiskeluaikana tiivistä ja monipuolista yhteistyötä vähintään SM-tasoisten erilajien urheilijoiden kanssa.

Alusta saakka minulla oli visio tulevasta: haluan tehdä töitä erityisesti urheilijoiden ja liikkuvien ihmisten kanssa. Lisäksi kiinnostuksen kohteena hierojan näkökulmasta on muusikoiden kehonhuolto!

Kehonhuolto puolella kouluttauduin lisää vielä FasciaMethod- kehonhuoltokonseptin ohjaajaksi sekä ProMethod- valmentajaksi. Nämä molemmat konseptit toivat paljon arvokasta osaamista sekä lisää uutta näkökulmaa myöskin hierojantyöhön. Muita alan liittyviä kursseja, koulutuksia ja ammattilaisten luentoja on takana useita mm. toiminnallisesta harjoittelusta, kehonhuollosta ja liikkuvuudesta sekä levosta, unesta ja palautumisesta. Pyrin kokoajan pitämään monipuolista ammattiataitoani yllä kouluttautumalla ja päivittämällä osaamistani säännöllisin väliajoin, sekä itseopiskelemalla paljon alan kirjallisuutta.

Käsilläseisonta
Tiina Kiiskinen - Sportiina

Työskentelyä suurella sydämellä ja ammattitaidolla

Teen työtäni täydestä sydämestäni. Koen vihdoin olevani unelma-ammatissani! Erityisesti sydäntä lähellä on kehonhuoltoasiat, ja haaveena on päästä urheilujoukkueiden kanssa tekemään yhteistyötä vastaamalla mm. heidän kehonhuollostaan, liikkuvuus- ja oheisharjoittelustaan sekä ravitsemuksesta.

Minulla on monipuolinen harrastustausta, ja muutamia mainitakseni mm. joogaa, spinningiä, kuntosalia, kamppailutaustaa ja toiminnallista harjoittelua. Tällä hetkellä kuitenkin kaikkein eniten sydäntä lähellä ovat koripallo, juoksu ja toiminnallinen kehonpainoharjoittelu sopivasti akrobatialla höystettynä.

Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja kohtaan jokaisen omana yksilönään.

Jotta päästään mahdollisimman hyviin tuloksiin, on ravinnon, treenin ja kehonhuollon oltava optimaalisessa tasapainossa keskenään.

Yhteistyöhön?

Teen liikunnallista hyvinvointi yhteistyötä firmojen kanssa, toteuttaen heidän kanssaan mm. kehonhuoltotunteja ja ryhmävalmennuksia. Jos yhteistyö kiinnostaa hyvinvoinnin parissa, otathan yhteyttä niin keskustellaan ja suunnitellaan juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus!