Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

Jokainen ihminen on kokonaisuus. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat neljä isoa tekijää: liikunta, ravitsemus, palautuminen ja kehosta huolehtiminen. Näiden tasapaino kiinnostaa minua ja minulle on tärkeää, että ymmärrän jokaista asiakastani kaikkien tekijöiden osalta.

Kehonhuolto on tärkeää arjessa

Arjen aherruksessa päätetyöskentely ja kehonhuollon laiminlyönti näkyvät usein väsymyksenä, energian puutteena ja erilaisina kehon kiputiloina. Oman kehon hyvinvointiin panostaminen on tärkeää, ja suosittelen kaikenlaisia liikkujia huolehtimaan kehon säännöllisestä aktivoimisesta. Pidän tilauksesta kehonhuoltotunteja myös yritysryhmille esimerkiksi osana tiimin virkistyspäivää.

Kehonhuoltotunnit suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Tunneillani keskitytään liikkuvuuden parantamiseen ja lihaskireyksien vähentämiseen. Myös parempi palautuminen, kudosaineenvaihdunnan nopeutuminen ja parempi ryhti ovat kehonhuoltotuntien tavoitteina.

Haluatko kysyä tarjousta yrityksellenne? Laita viestiä tai soita, niin suunnitellaan tiimillenne rentouttava ja voimaannuttava virkistyshetki.

Erilaiset kehonhuollon menetelmät erilaisiin tarpeisiin

FasciaMethod – kehonhuolto, joka on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Liikkuvuutta parannetaan toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Menetelmän mukaan tehdään tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi.

ProMethod -valmennus, joka on urheilijalle yksilöity valmennuskokonaisuus. Valmennuksen alussa tehdään alkukartoitus, minkä perusteella luodaan lajiin sopiva, urheilijalle itselleen räätälöity kokonaisuus kehonhuoltoa ja kehittävää alkulämmittelyä varten. Alkukartoituksessa keskitytään erityisesti löytämään osa-alueet, mitkä tarvitsevat tukea ja kehittymistä. Toteutamme yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testaukset monipuolisen ja kokonaisvaltaisen testipatteriston avulla.

Myös urheilijoille hyödynnän monipuolista kehonhuoltoa muun liikkuvuusharjoittelun lisäksi. Käytössäni on esimerkiksi Normatec -palautumishoito jaloille, joka on varattavissa ajanvarauskalenterin kautta.

Hieronnalla tärkeä rooli kehonhuollossa

Kehon kuunteleminen ja tottumusten ymmärtäminen auttavat minua hahmottamaan asiakkaan tarpeita myös hierontapöydällä. Oli kysymys sitten aktiiviurheilijan kehonhuollosta tai epäergonomisen etätyöskentelyn tuottamista kiputiloista, voidaan huolellisen hieronnan avulla helposti joko ennaltaehkäistä kiputiloja tai palautella kehoa kuormituksesta.

Kartoitetaan hierontatapaamisessa yhdessä sinun tarpeesi, ja työskennellään tarkalla ja osaavalla otteella tavoitteidesi saavuttamiseksi. Hieronta-aikoja minulta voi varata suoraan ajanvarauskalenterista. Toimin hierojana Vantaan TFW-salilla.